Το καλοκαίρι ξεκινά με ένα εκρηκτικό remix, καθώς το αγαπημένο pop συγκρότημα REC επανέρχεται με μια νέα εκδοχή της επιτυχίας του “Copacabana“. Το πολυαναμενόμενο επίσημο remix του κομματιού υπογράφεται από τους Christaf x Dim Xatzis.

 

Με την original έκδοση του “Copacabana” να έχει κατακτήσει τις κορυφαίες θέσεις στα charts και να έχει καταρρίψει τα ρεκόρ ακροάσεων, οι REC αποφάσισαν να προσφέρουν στο κοινό τους μια εντελώς νέα εμπειρία ακρόασης. Το remix του “Copacabana” προσδίδει μια φρέσκια, καλοκαιρινή αύρα στο αρχικό κομμάτι, επαναπροσδιορίζοντας τον ήχο του και δίνοντάς του μια νέα διάσταση.

 

Η συνεργασία των Christaf x Dim Xatzis στη δημιουργία του επίσημου remix του “Copacabana” αποδεικνύεται ένας συνδυασμός ταλέντου και δημιουργικότητας. Με βάση την μοναδική τους μουσική προσέγγιση, οι Christaf x Dim Xatzis ανανεώνουν το κομμάτι, προσθέτοντας εντυπωσιακά ηλεκτρονικά στοιχεία, κολλητικά ρυθμικά μοτίβα και μια εντυπωσιακή παραγωγή, που αναμφίβολα θα μπει σε όλα τα καλοκαιρινά deejay sets.

 

Το επίσημο remix του “Copacabana” αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Παρασκευή 14 Ιουλίου